Hardloopschoenen

Mijn Asics zijn nu ongeveer twee jaar oud. Ik kocht ze met het idee om misschien weer te gaan hardlopen, en om ook schoenen te hebben om eens een wandeling te kunnen maken of iets anders sportiefs te doen. Inmiddels loop ik er natuurlijk wekelijks best een leuk rondje op en begint de stof bij mijn kleine tenen door te raken. Met witte sokken zie je er niets van, maar een andere kleur schijnt er gewoon doorheen. (ik heb brede voeten, dus het verbaast me niet dat ze daar slijten, beter dan blaren)

Ik had mezelf beloofd dat ik als het vakantiegeld binnen was nieuwe schoenen mocht kopen. Woensdagmiddag ben ik bij Sport 2000 geweest en heb ik deze beauties gekocht.

Foto0872

Iets luxer dan het model dat ik had, ik voelde gelijk verschil in demping. Voor de vorm nog een rondje in de winkel gerend. Voelt toch een beetje belachelijk, maar twee jaar geleden durfde ik dat absoluut niet.

Als ik niet al ’s morgens had gepumpt en ’s avonds naar zumba zou gaan had ik nog even een stukje geprobeerd, maar dat moest toch een andere keer. Vanmorgen was het zover, de maiden trip van mijn nieuwe Asics. Toen ik ze aantrok voelde ik een naadje over mijn tenen, maar eenmaal onderweg gelukkig niet meer. Het was heerlijk weer, maar al best warm om te lopen. Het ging wel lekker, niet echt snel. Over twee weken lopen Natascha en ik de Haastrechtloop, morgen of zondag ga ik nog een keer een stuk langer op pad.

Foto0868

Als toegift nog een foto van afgelopen week van het weiland langs het Jaagpad. Je ziet de kieviten en hun kuikens als je op de foto klikt voor een vergroting.

Groetjes,

Eva

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s